onze aanpak

Samen creëren

Scroll

Wij zijn Altex

Voor een eerste kennismaking schikken wij ons naar uw agenda, dit kan bij U thuis of bij ons in de showroom. Overdag of 's avonds wanneer u thuis bent van uw werk is volledig mogelijk. En dit natuurlijk volledig vrijblijvend. Er staan telkens interieurarchitecten en adviseurs klaar om u in te lichten over verschillende trends. En wanneer het u past, geven we het gepaste advies in uw woonst met een complete offerte van jouw wensen.  

Afpraak met vertegen-woordiger

Eens U ons contacteert, maakt de vertegenwoordiger van uw regio een volledig vrijblijvende afspraak vast om met het hele gamma langs te komen bij U. Samen met U kunnen wij een concept uitwerken om de rode draad van uw verhaal door te trekken in de kledij, napage en gordijnen. Bent u een twijfelaar of kunt u moeilijk knopen doorhakken, dan hebben wij een interieurarchitecte ter beschikking die u kan helpen met de keuze.

Twijfel niet en maak een afspraak.

 

Productie

Met alle gegevens uit de opmeting kunnen onze ervaren stiksters aan de slag. Alleen of in samenwerking met externe partners wanneer de opdracht erom vraagt. Zin voor detail, vakmanschap en beroepstrots is hun drijfveer, technologie hun bondgenoot. Eén voor één krijgen alle onderdelen vorm die straks je nieuwe leefomgeving bepalen.

Levering en plaatsing

De goederen worden zoveel mogelijk geleverd door de vertegenwoordiger om alles goed te overlopen. Indien dit gordijnen zijn, is dit een ander verhaal

Op plaatsers Jean en Wim kunnen we rekenen. Hun ervaring zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Voor je het goed en wel beseft, is de oplevering een feit en kun je genieten van je nieuwe interieur. Indien er iets niet volledig in orde is, nemen de plaatsers het terug mee om dit in ons confectieatelier aan te passen.