Een ruim aanbod aan textiel voor uw zaak

Zachte badhanddoeken, stijlvolle servetten of gepersonaliseerde schorten in de zaal: de textielkeuze voor je horecazaak heeft een grote impact op je uitstraling en de gastenervaring. Altex maakt hoogwaardig horecatextiel op maat van jouw wensen en noden. Een combinatie van professioneel advies, authentieke ambacht en onbetwistbare kwaliteit.

 • Koksvest Altex

  Kokskledij

  Een comfortabel en goed gekleed keukenteam presteert beter. Altex maakt vesten, broeken en voorbindschorten op maat van je team. Klassiek of modern, met knopen of ritsen, al dan niet gepersonaliseerd met je logo of de naam van je zaak.

  Meer informatie
 • Keukenschorten

  Schorten

  In de zaal of in de (open) keuken: horecakledij bepaalt mee de sfeer in je zaak. Van voorbindschorten voor de bediening aan tafel tot koksschorten voor je chef en het volledige keukenteam. 

  Meer informatie
 • Badlinnen

  Badlinnen

  Als je uit de douche of het bad stapt, wikkel je graag een zachte handdoek of een lekker warme badjas rond je lichaam. Ook je gasten verdienen enkel het allerbeste. Bij Altex reken je op badlinnen van de hoogste kwaliteit, op maat gemaakt zoals jij het wil.

  Meer informatie
 • Bedlinnen Altex Horecatextiel

  Bedlinnen

  Wie op hotel of in een B&B logeert, hoopt op een goede nachtrust. Bedlinnen dat aangenaam aanvoelt en er ook nog eens mooi uitziet, draagt alvast zijn steentje bij. Luxe bedlinnen kopen loont dus zeker de moeite. Geef je gasten een fijne ervaring en een zalige nachtrust

  Meer informatie
 • Tafellinnen Altex

  Tafellinnen

  Al 30 jaar lang specialiseert Altex zich in het maken en personaliseren van tafellinnen. Hier begon het allemaal mee. Hoeft het te verbazen dat we voor tafellakens, lopers en stoffen servetten in de horeca een echte referentie zijn?

  Meer informatie
 • Bed Altex Horecatextiel

  Boxsprings en hotelbedden

  Een goede nachtrust voor je gasten, begint bij een kwaliteitsvol bed. Met een hoogwaardig assortiment boxsprings en hotelbedden is Altex ook hiervoor je professionele partner. We werken een totaalconcept voor je uit, dat aan al je wensen voldoet. Zelfs brandwerend als je dat wil.

  Meer informatie
 • Keukenlinnen

  Keukenhanddoeken

  Uitstekende keukenhanddoeken zijn een must in de horeca. De linnen keukenhanddoeken van Altex worden in eigen atelier geweven. Een evenwichtige combinatie van katoen en vlas of 100 % hoogwaardig katoen? Onze keukenhanddoeken voor de horeca plooien zich helemaal naar jouw wensen.

  Meer informatie
 • Kreeftenslabben Altex Horecatextiel

  Kreeftenslabben

  Klassiek rood-wit of modern en gepersonaliseerd: ook voor een kreeftenbavet ben je bij Altex aan het juiste adres. Zonder minimumhoeveelheid, voor gespecialiseerd kreeftenrestaurant tot horecazaak met kreeft op de kaart voor de liefhebbers.

  Meer informatie
 • Raamdecoratie in horeca-zaken

  Raamdecoratie

  Een huiselijk interieur of een professionele setting: de passende raamdecoratie maakt een wereld van verschil. Altex vervaardigt decoratieve textielproducten die je horecazaak extra cachet geven. Helemaal in lijn met jouw stijl en wensen.

  Meer informatie