Raamdecoratie op maat voor horecazaken

Een huiselijk interieur of een professionele setting: de passende raamdecoratie maakt een wereld van verschil. Altex vervaardigt decoratieve textielproducten die je horecazaak extra cachet geven. Helemaal in lijn met jouw stijl en wensen.

Raamdecoratie in horeca-zaken

Gezellig interieur met hoogwaardige gordijnen

Je wil je gasten een totaalervaring bieden. Op hun hotelkamer of in de zaal van je restaurant. Kwalitatieve en stijlvolle gordijnen boosten de ervaring van gasten in jouw etablissement. Bovendien voeg je via je raamdecoratie eenvoudig praktische troeven toe aan je interieur met:

  • verduisterende stoffen
  • zonwerend textiel
  • brandwerende coatings, met de nodige attesten
Raamdecoratie

Lamellen aan de ramen van je gastenkamers of je restaurant

Passen gordijnen niet binnen je concept? Geen probleem. Altex levert en installeert ook lamellen op maat. Een landelijke toets met houten lamellen of een speels effect met een aluminium uitvoering in een RAL-kleur naar keuze? We maken het waar.

Witte lamellen

Een stijlvol totaalplaatje

Het effect van hoogwaardige textielproducten op je interieur maximaliseren? Reken op Altex voor bijpassende decoratie, zoals bedlopers, sierkussens of bedrokken. In dezelfde kleur of net een fijn contrast? Met professioneel advies en ruime keuzemogelijkheden maken we er een mooi geheel van.

Schuifgordijnen Altex in B&B

Je hotelinrichting of restaurantinterieur versterken met passende raamdecoratie?

Contacteer ons