Altex
Horecatextiel

Zachte badhanddoeken, stijlvolle servetten of gepersonaliseerde schorten in de zaal: de textielkeuze voor je horecazaak heeft een grote impact op je uitstraling en de gastenervaring. Altex maakt hoogwaardig horecatextiel op maat van jouw wensen en noden. Een combinatie van professioneel advies, authentieke ambacht en onbetwistbare kwaliteit.

Kleine of grote volumes

Honderden handdoeken nodig of maar enkele sets bedlinnen? Bij Altex vind je maatwerk zonder minimumafname. Elk textielproduct krijgt dezelfde zorg en aandacht, ongeacht de grootte van je bestelling. Daar kan je van op aan.

Een persoonlijke toets

Kleine details maken het verschil bij de gasten van je horecazaak. Een naam of logo laten borduren op je servetten of een luxelabel met goudkleurig stiksel aan de badhanddoeken? Altex geeft je textiel met plezier een unieke toets.

100% Belgisch

Altex realiseert al meer dan 30 jaar maatwerk. Een team van gespecialiseerde textielverwerkers gaat dagelijks aan de slag in het ruime en moderne atelier. Zo krijgen ook jouw textielproducten vlot en precies vorm.

35 jaar ervaring

Na 35 jaar in de sector kent Altex alle kneepjes – en steken – van het vak. Tonnen aan ervaring voor jouw project.