Luxe bedlinnen voor een goede nachtrust

Wie op hotel of in een B&B logeert, hoopt op een goede nachtrust. Bedlinnen dat aangenaam aanvoelt en er ook nog eens mooi uitziet, draagt alvast zijn steentje bij. Luxe bedlinnen kopen loont dus zeker de moeite. Geef je gasten een fijne ervaring en een zalige nachtrust.

Bedlinnen Altex Horecatextiel

Hoge kwaliteit, ruime mogelijkheden

Bij Altex kies je bedlinnen van hoge kwaliteit. In het gamma hoogwaardige stoffen vind je, samen met vertegenwoordiger Bart, de juiste samenstelling voor jouw horecaconcept. Zelfs 100 % vlas indien je dat wil. Dat is het ruime aanbod van een groothandel voor bedlinnen op maat.

Bedlinnen Horecatextiel

Bedlinnen laten personaliseren

Een zachte pasteltint of een kleurrijk accent? Standaard of speciale maten? Hier heb je alle mogelijkheden. Qua stijl, samenstelling en personalisatie. Onze ervaren stiksters borduren je logo of de naam van je zaak op je nieuwe luxe bedlinnen. Subtiel in de kantlijn of als blikvanger van het opgedekte bed in je gastenkamer.

Bedlinnen

Van intieme B&B tot groot hotel

Of je nu 3 kamers hebt of 200: het Altex-team geeft je bedlinnen op maat zorgvuldig vorm. Je geniet sowieso van toegewijd advies, een vlotte levering en een hoogwaardig resultaat. Voor kleine of grote volumes.

Bedlinnen Altex

Bedlinnen kopen bij Altex Horecatextiel?

Contacteer ons