Hoogwaardig tafellinnen voor de horeca

Al 30 jaar lang specialiseert Altex zich in het maken en personaliseren van tafellinnen. Hier begon het allemaal mee. Hoeft het te verbazen dat we voor tafellakens, lopers en stoffen servetten in de horeca een echte referentie zijn?

Tafellinnen Altex

Ruime keuze in eigen stoffen

Niet enkel de looks, maar ook de technische kwaliteiten van je tafellinnen zijn heel persoonlijk. Daarvoor reken je op een uiteenlopend aanbod van hoogwaardige stoffen. Elk met hun eigen troeven. Ontdek de voordelen van:

  • 100 % katoen, met een fijne of ruwe structuur: het meest gekozen
  • 100 % linnen: naturelle en luxueuze uitstraling
  • 100 % polyester: strijkvrij en eenvoudig in onderhoud
  • een mix op maat van jouw noden
Tafellinnen Altex

Alles voor de restauranttafel

Een tafelkleed op maat, klassevolle tafellopers en servetten, al dan niet met je naam of logo op geborduurd. Bij Altex vind je alle textielproducten voor je restauranttafel. Zo ben je zeker van een totaalplaatje dat helemaal klopt. Inclusief professioneel advies.

Tafellinnen Altex

Lederen tafellopers of -lakens

Mag het net iets anders? Ontdek dan de mogelijkheden voor je tafellinnen in leer of lederlook. Al dan niet gepersonaliseerd met een borduursel. Dat is instant klasse, een luxueus gevoel en groot gebruiksgemak. Je wast de placemats, lopers of ronde nappen simpelweg af met een vochtige doek.

Lederwaren

Tafellinnen nodig voor jouw zaak?

Contacteer ons